VRIJWILLIGERS

Hier lees je binnenkort hoe je als vrijwilliger mee je schouders kan zetten onder onze evenementen.

VRIJWILLIGERS

"Make the move"

Beleef je onze events graag mee achter de schermen? Lees snel verder voor meer info en registreer je als groep of als individu in onze Golazo Volunteer Community!

Over Golazo

Golazo’s missie is een ‘gezonder en gelukkiger jij’! Golazo is een beweging die inspireert, motiveert en ondersteunt. Dit komt ook naar boven in de vrijwilligerswerking. Mensen zijn onze grootste troef. En zoals alle goede teams staan wij voor samenwerking, samenhorigheid en loyaliteit. Binnen de Golazo Volunteer Community is iedere persoon van cruciaal belang. Samen streven we naar een betere, diversere en inclusievere wereld onder de missie ‘A healthier and Happier you’. Maar ‘A healthier and Happier you’ gaat ook over plezier, over vriendschap en erbij horen. Alleen dan kunnen we groeien als individu, als team en als organisatie.

Over onze vrijwilligerswerking

Onze vrijwilligerswerking is opgebouwd op basis van 4 B’s, betrekken, begeleiden, behouden en belonen. Als vrijwilliger help je mee onze events op poten zetten door een van de vele taken op te nemen. Je staat er ook nooit alleen voor! Je wordt door de rest van de Golazo Volunteer Community begeleid en krijgt de mogelijkheid om te groeien en jezelf te ontwikkelen. We investeren in onze crew en zetten in op een langetermijnbetrokkenheid. Feedback en evaluatie zijn hierbij cruciaal. Tot slot streven we naar een warme omgeving waar iedere vrijwilliger zich gewaardeerd voelt.

Onze events

Golazo is gekend als organisator van de Allianz Memorial Van Damme, de AG Antwerp 10 Miles, de Ronde van Vlaanderen Cyclo en nog zoveel meer. Hier kan je onze volledige kalender terugvinden.
Voor vele events zoeken wij (talrijk) vrijwilligers. Hieronder een selectie van de events waarvoor je je in 2022 zal kunnen opgeven als vrijwilliger.

Onze vrijwilligers

Je kan ons team zowel als vereniging of als individu op verschillende manieren versterken. We kunnen jouw ondersteuning en enthousiasme absoluut gebruiken op onze bevoorradingsposten, aan de finish, bij de afbraak of bij allerhande andere leuke taken.

Welk vrijwilligersprofiel past het best bij jou of jouw vereniging?

Word lid van de Golazo Volunteer Community

Ben je helemaal enthousiast en klaar om je bij de Golazo Volunteer Community te vervoegen? Fijn! Registreer je via de button hieronder.

Ik ben geregistreerd, wat nu? Je hebt je gegevens aan ons doorgegeven en deze worden bewaard in onze database. Je zal uitgenodigd worden voor events die aansluiten bij je taakvoorkeur en in jouw regio plaatsvinden.

FAQ

Heb je nog vragen? Meer informatie kan je in onderstaande Frequently Asked Questions terugvinden. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Stuur dan een mailtje naar volunteers@golazo.com.