Vacature stage Projectmanagement en Eventmanagement

Tijdens je stage bij ons team ga je samen met het team aan de slag om toffe events te organiseren. Het brede en diverse aanbod van evenementen doorheen Nederland geeft je de kans om echt te proeven van het werk en je verder sterk te ontwikkelen.

Golazo Group is een Europees sportbedrijf en heeft als missie om mensen te motiveren om te bewegen. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling en organisatie van sportevenementen en vitaliteitsprogramma’s, sportmarketing en -media. In Nederland werken ongeveer 125 medewerkers verdeeld over vier onderdelen: Golazo Sports (Rotterdam), Triple Double (Eindhoven), Arko Sport Media (Nieuwegein) en Peak 4 (Amsterdam). Met elkaar organiseren we de grootste en mooiste sportevenementen van Nederland en we helpen bedrijven, sportbonden en -verenigingen bij het realiseren van hun doelen.

Bij Golazo Sports organiseren we (top)sportevenementen zoals de CZ Tilburg Ten Miles, Eindhoven Marathon, NN CPC Loop Den Haag, NN Marathon Rotterdam, Utrecht Marathon, KLM Urban Trail Series en verschillende toertochten (o.a. KlimClassic en Classico Boretti). Aan deze events werkt een gepassioneerd, jong, leuk en enthousiast team.

Voor het kantoor van Golazo Sports in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Stagiair projectmanagement en Eventmanagement die in 2022 ons team komt versterken. Er zijn verschillend periodes mogelijk.  

Stagiair Projectmanagement 

Je komt terecht in een enthousiast team. Waar sportevenementen een passie zijn. Voor deze stage zijn we op zoek naar een energieke en initiatiefrijke doorzetter. Je bent oplossing- en servicegericht en hebt een positieve instelling en een grote mate van zelfstandigheid, maar kan tevens uitstekend functioneren in een team. Je bent betrokken bij het uitwerken, plannen, budget beheer en controle van grootschalige sportevenementen. Je zal binnen de organisatie van de verschillende evenementen verantwoordelijk zijn voor deeltaken zoals side events, protocol, vrijwilligers en begeleiding topatleten. Daarnaast zal je meeschrijven aan projectplannen en draaiboeken en meedenken over nieuwe evenementen. Je volgt een HBO opleiding (minimaal 2de jaar) en bent in bezit van een rijbewijs. 

Stagiair Eventmanagement 

Je komt terecht in een enthousiast team. Waar sportevenementen een passie zijn. Fietsen en hardlopen zijn je bekend. Het plezier en de service naar de deelnemers staat voorop. Je gaat graag aan de slag, kan goed praktisch denken en weet van aanpakken. Als stagiair krijg je tijdens heel wat van de grootste Nederlandse sportevenementen een leuke taak voor en tijdens het evenement. Jij assisteert de Event Managers en verricht ondersteunende werkzaamheden om deze evenementen tot een succes te maken. Je volgt een HBO opleiding (minimaal 2de jaar) en bent in bezit van een rijbewijs. 

We staan voor je klaar: 

  • Met een leuke werkomgeving in ons kantoor in het centrum van Rotterdam. 
  • We begeleiden je met raad en advies.  
  • Samen gaan we mooie evenementen organiseren. 
  • Een gepaste stage vergoeding 
  • Een ervaring in een inspirerende omgeving 

Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team en bieden jou graag een leerzame en uitdagende stage aan, waarbij je de kans krijgt om prachtige (top) sportevenementen bij te wonen die Golazo Sports organiseert. Heb je interesse? Mail je CV en motivatiebrief naar jobsnl@golazo.com.

Interested? Send your CV and motivation to

IMPORTANT! When applying for a job, always mention your name and the job title you’re applying for.

Spread the word!

Know somebody that fits the profile?