Op zaterdag 29 september stond in het Energy Park in Averbode de tweede editie van de Spartacus Strongest Company by Deloitte op het programma. Een unieke obstakelrun, exclusief voor bedrijventeams.

Bijna 300 teams van 6 personen overwonnen 30 hindernissen over een parcours van 10km. De organisatie zorgde voor een mooie mix van individuele hindernissen en echte teamhindernissen, waarvoor teamwork echt noodzakelijk was om ze te overwinnen.

Presenting partner Deloitte was met 30 ingeschreven teams de koploper wat het aantal ploegen betreft. Audi haalde het met 15 teams net voor BMW, dat met 14 teams aan de start verscheen.

Na de obstakelrun volgde nog een leuk netwerkmoment in een luxueuze tent, voorzien van de Spartacus BBQ en een optreden van Level Six, alvorens af te sluiten met de Spartacus Party.

Heb jij foto’s van jouw team genomen op het I Did It podium? Dan vind je deze maandag terug op de Facebookpagina van Spartacus Strongest Company by Deloitte! Die dag zal ook de aftermovie verschijnen op de officiĆ«le website.