Golazo Groep is verheugd zich te kunnen versterken met de diensten van Nicole Van Ranst. Van Ranst is 32 jaar actief als advocate en begeleidde o.m. Golazo in de voorbije tien jaar bij een reeks samenwerkingen en overnames. Van Ranst wordt vanaf 1 mei Chief Corporate Officer van de groep en zal mee instaan voor de verdere internationale ontwikkeling van de Golazo Groep.

Bob Verbeeck, CEO van Golazo Groep: “Nicole Van Ranst had de jongste tien jaar een belangrijk aandeel in de internationale expansie van ons bedrijf. We tellen inmiddels twaalf kantoren in meerdere Europese landen. Dat vergt ook versterking van het internationale management. Nu Nicole helemaal aan boord komt, kunnen we ons nog optimaler en professioneler organiseren voor onze verdere ontwikkeling. Ik heb haar in al die jaren leren kennen als een uitzonderlijk professional en een gedreven en sterke persoonlijkheid met een goed uitgebouwd internationaal netwerk en die kwaliteiten kunnen wij als Groep uitstekend gebruiken.”

Nicole Van Ranst: “Door Golazo in de voorbije jaren bij te staan en door mijn andere werkzaamheden, die zich gaandeweg meer en meer op management concentreerden, groeide mijn belangstelling voor die dynamische internationale groep die Golazo is. Daarom kijk ik er naar uit om, samen met het hele Golazo team, straks enthousiast mee de verdere uitbouw van Golazo in goede banen te leiden.”

Jan Ravelingien (MVVP): “MVVP houdt eraan om Nicole uitdrukkelijk te danken voor haar inzet bij de uitbouw van het kantoor, is trots dat zij deze carrièrestap kan zetten en wenst haar veel succes bij deze nieuwe uitdaging.”

Nicole Van Ranst zal als Chief Corporate Officer van Golazo Groep verantwoordelijk zijn voor de interne werking, o.m. M&A, financiën, HR, ICT en juridische aangelegenheden. Bob Verbeeck blijft als CEO het boegbeeld van de groep. Hij zal de strategie van de groep, evenementen, sales en marketing voor zijn rekening blijven nemen.

Nicole Van Ranst (55j) is Licentiaat in de Rechten (U Gent). Sinds 1986 is ze advocate aan de balie van Brussel. Ze richtte in 1995 mee het advocatenkantoor Marx Van Ranst Vermeersch & Partners op, ondertussen gegroeid tot een kantoor met een 25-tal advocaten en waarin zij één van de partners was van Corporate en M&A-praktijk. Ze heeft zich gespecialiseerd in vennootschappen- en contractenrecht en begeleidde de voorbije decennia tal van mergers & acquisitions. Daarnaast nam ze in diverse organisaties en instanties beleidsverantwoordelijkheden op. Zo was zij o.m. lid van de Raad van de Orde van Advocaten, voorzitter van het Bureau voor Juridische Bijstand en lid van de Hoge Raad van Justitie. Internationaal was zij President van AIJA, International Young Lawyers Association. Momenteel is zij Officer van het Committee for Closely Held and Growing Business Enterprises van IBA (International Bar Association), een mondiale juristenorganisatie.