KLM verbindt zich de komende drie jaar als titelsponsor aan de Urban Trail Series in Nederland. Dit bijzondere hardloopconcept, waarbij men een stad op sportieve en unieke wijze ontdekt, is zeer populair. In drie jaar tijd zijn er maar liefst dertien Urban Trails op de kalender gezet die verspreid over het jaar plaatsvinden door heel Nederland.

Zondag, tijdens de Haarlem Urban Trail, is de sponsorovereenkomst getekend door Mario Kadiks, CEO Golazo Sports van Urban Trail Series en Harm Kreulen, directeur KLM Nederland. Hiermee is het startschot gegeven voor een inspirerende samenwerking.

Door running als sport te omarmen, wil KLM het mogelijk maken dat iedereen altijd en overal ter wereld kan hardlopen. Met de KLM Urban Trail Series kunnen hardlopers nieuwe plekken ontdekken in dertien grote steden in Nederland. Of dat nu is door drukke, brede straten of door smalle steegjes en bijzondere gebouwen. Met een paar hardloopschoenen zijn de mogelijkheden onbegrensd.

Elke Urban Trail draait om een bijzondere loopervaring van 5 of 10 kilometer. Deelnemers lopen langs bezienswaardigheden, door pittoreske parkjes en geweldige gebouwen, die soms niet eens toegankelijk zijn voor publiek. Het draait niet om de tijd; de beleving staat centraal. Na de finish wacht de deelnemers een gratis ontbijt en een speciale Urban Trail medaille. Jaarlijks brengen de Urban Trails zo’n 40.000 mensen in beweging.

Harm Kreulen, directeur KLM Nederland: “Met het sponsoren van de Urban Trail Series, zetten we een belangrijke stap naar een veelbelovende toekomst op het gebied van hardlopen. ‘Running’ is erg populair onder onze klanten. Als supporter van deze sport zijn wij vastbesloten om de komende jaren een positieve bijdrage te leveren aan de passie van veel van onze klanten én medewerkers.”

Mario Kadiks, CEO Golazo Sports: ,,Ik ben zeer verheugd over de samenwerking met zo’n fantastische partner als KLM. Niet alleen passen onze merken perfect bij elkaar, ook staan wij voor dezelfde kernwaarden. KLM heeft net als Golazo service, kwaliteit, deskundigheid en de veiligheid van haar klanten hoog in het vaandel staan. KLM sluit naadloos aan op wat wij met de Urban Trail Series willen uitdragen, namelijk samen op een sportieve manier de wereld ontdekken.”