Vanochtend is voormalig topturnster Aagje Vanwalleghem aan de slag gegaan als project manager corporate wellbeing bij Energy Lab. Ze versterkt het bestaande team en zal mee instaan voor de opvolging van projecten om individuele sporters en bedrijven fitter te maken.

Aagje Vanwalleghem schreef geschiedenis voor het Belgische turnen. Ze bereikte als eerste Belgische turnster ooit een olympische finale, in 2004 in Athene. Een jaar later was ze goed voor de eerste Belgische medaille op een EK. In 2012 zette ze een punt achter professionele turncarrière. Intussen is Aagje moeder van twee, schreef ze een boek over veerkracht en wil ze nu graag haar ervaringen gebruiken om mensen te motiveren om meer te bewegen.

“Energy Lab is een bedrijf dat volledig matcht met mijn filosofie: fysiek en mentaal veerkrachtig in het leven staan”, aldus Aagje. “Ik wil graag bedrijven ondersteunen bij het invoeren van corporate wellbeing programma’s, maar ook scholen wil ik graag warm maken om meer en beter te bewegen. Ik ben dan ook enorm opgetogen om het team van project managers bij Energy Lab te mogen versterken!”

“Aagje is zonder twijfel een ervaringsdeskundige”, vult Kristof De Smet, CEO van Energy Lab, aan. “Ze weet wat werken in team betekent: ze boekte zelf – in een nochtans individuele sport – haar successen door zich met een goed team te omringen. Laat nu net teamwork en veerkracht belangrijke ingrediënten zijn bij de bewegingstrajecten die Energy Lab aan bedrijven aanbiedt.”

Energy Lab, het trainings- en begeleidingsbedrijf van de Golazo Groep, helpt mensen meer en beter bewegen. Individuele sporters van eender welk niveau, maar ook bedrijven en scholen krijgen van Energy Lab wetenschappelijk verantwoorde begeleiding en ondersteuning op weg naar een gezonde en sportieve levensstijl.