NEWS

Voorzorgsmaatregelen op Golazo evenementen

06/03/2020

Golazo staat als organisator van tal van evenementen in continu overleg met het departement volksgezondheid, enkele experten en de preventie-adviseur van de desbetreffende gemeente of provincie. We volgen hun adviezen i.v.m. het Coronavirus. Er is op dit moment geen reden tot ingrijpende wijzigingen in de planning en de verdere voorbereiding voor onze komende evenementen.

We zullen wel enkele evidente, maar ook bijkomende gezondheidsmaatregelen nemen ter plaatse, o.m. aan start, finish, bevoorradingen, toiletten,… Die gelden voor onze medewerkers, maar we vragen ook aan alle andere deelnemers en supporters om enkele vuistregels in acht te nemen: was frequent je handen met water en zeep of breng een handgel mee, hoest of nies in een papieren zakdoek, gooi gebruikte papieren zakdoekjes meteen netjes weg in een vuilbak, vermijd onnodig contact,…

Via enkele ingrepen aan de start en via oproepen aan de deelnemers, zullen we voldoende afstand tussen mensen laten in acht nemen. We raden ook diegenen die zich de avond of ochtend voor het evenement ziek of koortsig voelen aan om thuis te blijven. Sowieso gaat het voor onze deelnemers steeds over een fysieke inspanning waarvoor ze gezond aan de start moeten verschijnen. Die informatie communiceren we zowel vooraf naar de deelnemers als ter plaatse.

Indien de situatie verandert in de ene of de andere richting, zullen we onze maatregelen mee aanpassen en de deelnemers er over inlichten.

Share this article

Related news

— Also read these articles