NEWS

Teamleader Heroes Run: sport en ondernemen in één app

18/11/2020

Op de Dag van de Ondernemer willen Teamleader & Golazo meer mensen aan het ondernemen én sporten krijgen: “Enkel zo kunnen we deze crisis verslaan!”

  • Zowel sport als ondernemerschap zijn vandaag cruciaal om uit de crisis te raken.
  • Op de Dag van de Ondernemer organiseren Teamleader en Golazo daarom een virtuele run in België en Nederland om meer mensen aan het ondernemen én sporten te krijgen.
  • Door middel van een speciaal ontwikkelde app worden deelnemers tijdens hun run of wandeling gemotiveerd en geïnspireerd door bekende ondernemers of ondernemende sporters.
  • Onder meer Bart Verhaeghe, Sofie Goos, Inge Geerdens, Michel De Coster, Sven Nys, Ellen Hoog, Maarten Tjallingi, Floris Evers, Karsten Kroon en Evy Gruyaert zullen via een ‘immersive experience’ inhaken tijdens de virtuele run of wandeling en deelnemers inspireren met tips, tricks en valkuilen rond ondernemen.

We beleven vandaag ongeziene tijden. Voor een tweede maal dit jaar ging ons land op slot en werd ons leven helemaal overhoop gegooid. Naast het menselijk leed, zet COVID-19 onze dagdagelijkse way of life compleet op de helling. Ook sporten en ondernemen kwamen onder druk staan: sportclubs moesten sluiten, trainingen werden afgelast, ondernemingen komen in de problemen. Toch hebben we uitgerekend sport én ondernemerschap nodig om uit deze crisis te raken. Met die gedachte slaan Teamleader en Golazo, niet toevallig op de Dag van de Ondernemer, de handen in elkaar met de organisatie van de Teamleader Heroes Run. Op vrijdag 20 november – de Dag van de Ondernemer – én zaterdag 21 en zondag 22 november willen Teamleader en Golazo zoveel mogelijk mensen goesting doen krijgen in sport én ondernemen. “Sporten leert ons veerkrachtig zijn. Een eigenschap waar we vandaag als samenleving meer dan ooit nood aan hebben. De voorbije maanden hebben we met z’n allen grote creativiteit getoond. Als sporters, door het zoeken naar nieuwe routines en innovatieve manieren om te blijven bewegen. Maar meer nog als ondernemers, door de business draaiende te houden of zelfs helemaal heruit te vinden. Het is die spirit en creativiteit die we vandaag willen delen en versterken,” zegt CEO van Teamleader Jeroen De Wit.

Golazo ontwikkelde een speciale running-app waarmee sporters tijdens hun run of wandeling gecoacht worden door bekende sportende ondernemers of ondernemende sporters, zoals onder meer Bart Verhaeghe, Sofie Goos, Inge Geerdens, Michel De Coster, Sven Nys, Ellen Hoog, Maarten Tjallingi, Floris Evers, Karsten Kroon en Evy Gruyaert. Die zullen je tijdens je workout motiveren maar ook inspireren met allerhande tips en tricks maar ook valkuilen rond ondernemen.

“Via een speciaal ontwikkelde app willen we sporters, ondernemers en ook het grote publiek inspiratie laten putten uit getuigenissen van sportende ondernemers of ondernemende sporters,” zegt De Wit. “Of je nu speelt met het idee om een zaak te starten dan wel je bedrijf naar een hoger niveau wil tillen, met de tips en tricks willen we jou en jouw bedrijf dit weekend een versnelling hoger doen schakelen. Iets wat onze samenleving en onze economie op dit moment hard nodig hebben.”

Deze crisis raakt elk aspect van ons leven. Zowel sport als ondernemerschap zijn vandaag cruciaal om door deze crisis te raken. Sportieve en fitte mensen hebben minder kans op complicaties bij Covid19 – nu is dan ook hét moment om mensen meer te laten sporten. Bovendien is ook de economische schade groot en zullen we ook onze economie moeten heropbouwen. Daarvoor zijn ondernemers, ondernemerschap en goesting cruciaal.

“Ondernemen is topsport. Denk aan training. Competitie. Wins en losses. Passie. Discipline. En vooral ook veel hard werken. Op de Dag van de Ondernemer brengen wij het beste van beide werelden samen,” zegt Kristof De Smet CEO van Energy Lab bij Golazo. “Sporten en ondernemen doe je niet alleen. Je kan altijd rekenen op anderen om je te motiveren en te inspireren. Daarom is de Dag van de Ondernemer het ideale moment om mensen goesting te doen krijgen in sport én ondernemerschap,” besluit CEO van Teamleader Jeroen De Wit.

Inschrijven voor de Teamleader Heroes Run kan online via deze link.

De MYTRACE app is gratis te downloaden in de Play Store van Google en App Store van Apple. Wie deelneemt, loopt “samen” met andere lopers die eender waar in België, Nederland of waar dan ook lopen of wandelen. Deelnemers maken bovendien kans op een one-on-one coachingsessie met één van de coachende ondernemers of sporters. Om kans te maken moeten ze bij de start een foto delen van hun loopschoenen op social media met de #TeamleaderHeroesRun.

Share this article

Related news

— Also read these articles