NEWS

Te voet door Brussel met chocolade in de hand

09/12/2019

De vierde manche van de Alpro Urban Walk Series ging vandaag van start in Brussel. De deelnemers begonnen in de regen en met een strakke wind, maar doorheen de dag brak de zon door en genoten ze met chocolade, jenever en soep van het prachtige Brussel.Extra veel volk in Brussel door de vrolijke kerstperiode. Het koude weer dat deze periode kenmerkt stopte de wandelaars niet en gingen op pad voor een mooie wandeling door Brussel. De deelnemers liepen door het Vlaams parlement waar Iwein Segers de deelnemers opwachtte om uitleg te geven over het prachtige gebouw en wat er allemaal gaande is. Brussel is een politieke hoofdstad, ook op Europees niveau. De wandelaars liepen dan ook doorheen het Museum van de Europese geschiedenis.

De ogen van de deelnemers kregen niet vaak rust. De prachtige plaatjes stapelde zich op. Zo was er in de Botanique een compleet donkere hal met fluolichten en Blacklights, wat een zeer speciaal effect gaf.

De wandelaars moesten natuurlijk niet op hun honger blijven zitten. Ze kregen ook een reepje echte Belgische chocolade. In het Warandepark konden ze ook genieten van een soepje of een borrel jenever. Verder in het parcours was er ook een standje van ons goede doel, de Diabetesliga, dat een drankje klaar had staan zonder suiker.

De fotogenieke mensen moesten niet telkens selfies nemen om de tocht vast te leggen. Op de kunstberg was er een fotomoment waarbij iedereen met een barok kader op de foto kon. Na een wandeltocht van elf kilometer waren de deelnemers voldaan en stonden de kilometers weer op de teller.

Share this article

Related news

— Also read these articles