NEWS

Seppworks wordt onderdeel van Golazo

22/02/2023

Seppworks, gespecialiseerd in het creëren en organiseren van inspirerende vitaliteitsprogramma’s, wordt onderdeel van Golazo Groep. De activiteiten van Seppworks sluiten naadloos aan bij de welzijnsprogramma’s die Golazo Groep nu al bij bedrijven aanbiedt.

Voordelen
“Medewerkers in beweging krijgen en houden is wat we het liefste doen. Daarin zitten we helemaal op de lijn van Golazo”, zegt Niek Reijmer, directeur Seppworks. “We zijn erg blij en trots dat een dergelijke grote speler op de sport- en gezondheidsmarkt zijn oog op ons heeft laten vallen. We blijven onafhankelijk opereren, onder onze naam en met het huidige team. Maar we genieten mee van de voordelen en synergie die door de overname ontstaan. Zo realiseren we de groei die ik voor ogen heb en helpen we Golazo verder groeien op de Nederlandse markt met een onze welzijnsaanpak voor bedrijven.”

Gelukkig gezond
Golazo Groep is een Europees sportbedrijf – in Nederland onder meer bekend van de NN Marathon Rotterdam – met als primaire doel om mensen gezonder en gelukkiger te maken. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling en organisatie van sportevenementen en vitaliteitsprogramma’s, sportmarketing en -media. In Nederland werken ongeveer 100 medewerkers voor Golazo, verdeeld over vier onderdelen: Golazo Sports (Rotterdam), Triple Double (Eindhoven), Arko Sports Media (Nieuwegein) en Peak 4 (Amsterdam).

Bob Verbeeck, CEO van Golazo Groep: “Naast mensen individueel op weg helpen naar een gezonder en gelukkiger leven, met evenementen en apps, zet Golazo al jaren in op bedrijven en hun medewerkers. Met Energy Lab en Better Minds at Work in België en Peak 4 in Nederland begeleiden we nu al vele duizenden medewerkers van grote en kleinere bedrijven in hun fysiek, mentaal en sociaal welzijn. Seppworks levert op dat vlak al jaren goed werk en helpt ons een flinke stap vooruit om ons aanbod op de Nederlandse markt te versterken.”

Over Golazo
Golazo wil mensen gezonder en gelukkiger maken en zet in op het fysieke, mentale en sociale welzijn van mensen. Het richt zich naar individuen met sport- en beweegevenementen en -apps, naar bedrijven met welzijnsprogramma’s en naar merken, organisaties en bonden met consulting en activatie op vlak van marketing, communicatie en content.
www.golazo.com
Over Seppworks
Seppworks bedenkt, creëert en organiseert de leukste, mooiste en meest inspirerende vitaliteitsprogramma’s, altijd met een glimlach. Dit doen we van A tot Z, dus van de eerste brainstorm tot het opzetten en uitrollen van een complete communicatiecampagne. Omdat wij geloven in de kracht van beweging en beleving, en alles tot in de puntjes regelen en organiseren. Dat doen we met een leuk en gedreven team. Wij kennen en ontzorgen onze klant, doen ons stinkende best en voor een excellente uitvoering. Met enthousiaste interne communicatiecampagnes en de juiste activiteiten, motiveren wij medewerkers om mee te doen aan al onze vitaliteitsprogramma’s. Altijd op maat en uniek, zo dagen we medewerkers uit om echt in beweging te komen. Dag in dag uit, zelfs in het weekend. En dat is nooit saai.
www.seppworks.nl

Share this article

Related news

— Also read these articles