NEWS

Olympische hockeyspelers Judith Vandermeiren en Simon Gougnard komen Energy Lab versterken

28/12/2021

Net voor het einde van 2021 heeft Energy Lab het genoegen om twee nieuwkomers aan te kondigen. De olympische hockeyspelers Judith Vandermeiren en Simon Gougnard komen Energy Lab, dochterbedrijf van Golazo, vervoegen.

Judith Vandermeiren zal bij Energy Lab aan de slag gaan als consultant in het Corporate Wellbeing-team. In deze functie zal ze bedrijven helpen om een gepaste gezondheids- en welzijnsstrategie uit te stippelen. Simon Gougnard zal zich op Sales & Business Development concentreren om nog meer bedrijven te overtuigen dat een gezonde, energieke workforce de motor is van een sterke onderneming. Zowel Simon als Judith zullen hun professionele hockeycarrière combineren met hun deeltijdse opdracht bij Energy Lab.

Judith Vandermeiren (27) speelt hockey bij Braxgata Boom en de Belgische vrouwenhockeyploeg, de Red Panthers, waarmee ze zich plaatste voor de Olympische Spelen 2012. Vandermeiren behaalde een Master in de rechten aan Universiteit Antwerpen en een Master in Management aan Antwerpen Management School.

Simon Gougnard (30) is één van de sterkhouders bij landskampioen KHC Dragons en de Belgische mannenhockeyploeg. Met de Red Lions nam hij deel aan drie opeenvolgende Olympische Spelen: Londen 2012, Rio 2016 en afgelopen zomer Tokio 2020, waar het team goud pakte.

Kristof De Smet, CEO van Energy Lab : “We zijn bijzonder trots dat we de komst van Judith en Simon mogen aankondigen. Het succesvolle groeitraject van de Belgische hockeyploegen op fysiek en mentaal vlak tijdens de afgelopen decennia, met als hoogtepunt de gouden olympische medaille van de Red Lions, zal ongetwijfeld een belangrijke bron van inspiratie zijn voor de uitbouw en instandhouding van een duurzame wellbeing & performance cultuur bij onze bedrijfsklanten.”

Share this article

Related news

— Also read these articles