NEWS

Nina Derwael helemaal in evenwicht met verse Hollebeekhoeve-zuivel

13/12/2019

Zuivelproducent Hollebeekhoeve gaat een partnership aan met turnster Nina Derwael. Het zuivelmerk uit Kruibeke bouwde de afgelopen jaren het bedrijf op een duurzame manier uit tot dé bereider van dagverse zuivelproducten van uitzonderlijke smaak en kwaliteit. Nina Derwael is dan ook de ambassadeur bij uitstek voor de gezonde en evenwichtige Hollebeekhoeve-producten.

Zelf is de wereldkampioene turnen aan de brug een grote fan van yoghurt. “Al jaren staan heel wat zuivelproducten op mijn ontbijttafel, roomijs staat dan weer bovenaan mijn lijstje van ‘guilty pleasures’, bekent Nina Derwael. “Niet alleen omdat ik verse zuivel heel lekker vind, het past ook volledig in mijn uitgebalanceerd menu. De verse producten van de Hollebeekhoeve hebben nog de echte smaak van vroeger, bevatten geen bewaarmiddelen of kleurstoffen maar zitten wel boordevol vitaminen. En die heb ik nodig! Ze worden bovendien lokaal én duurzaam geproduceerd. Ik vind het heel fijn dat zo’n bedrijf met mij wil samenwerken.”

De Hollebeekhoeve is een vernieuwend bedrijf met eigen melkvee dat werkt volgens het korte keten-principe: de melk vloeit recht van de stal naar de fabriek waardoor alles binnen de 24u. verwerkt wordt. Verder wordt alle water gezuiverd en maken ze groene stroom van wat de koeien naast de melk zoal produceren. De lat ligt zeer hoog op vlak van smaak, kwaliteit en duurzaamheid en dus zocht Hollebeekhoeve een ambassadeur die deze waarden uitdraagt.

Zaakvoerder Bart Quirynen van de Hollebeekhoeve: “Uiteraard willen we een ambassadeur die gek is van onze producten en er regelmatig van geniet. Maar Nina is ook het gezicht van een nieuwe generatie die bewuster consumeert en kiest voor producten van eigen bodem die duurzaam gemaakt worden. Daarom past Nina zeer goed bij de Hollebeekhoeve. Onze producten zijn vandaag nog in een beperkt aantal winkels te koop, voornamelijk in de betere kleinhandelszaken, beenhouwerijen en AVEVE-winkels, maar binnen enkele maanden is onze zuivel ook in de supermarkten terug te vinden zodat iedereen ervan kan genieten. Samen gaan we voor goud, de Hollebeekhoeve met haar producten en Nina met haar fantastische turnkunsten!”

Share this article

Related news

— Also read these articles