NEWS

Mario Kadiks wint Marketing Award Rotterdam Oeuvre Prijs

20/01/2022

Mario Kadiks, die na de voorbije editie van de NN Marathon Rotterdam afscheid nam als directeur van de grootste marathon van Nederland, heeft de Marketing Award Rotterdam Oeuvre Prijs gekregen. Deze award wordt maar eens om de vijf jaar uitgereikt.

De jury roemt Kadiks om de grote impact die hij als marathondirecteur heeft gehad op het internationale sportimago van Rotterdam. Onder de bezielende leiding van Kadiks, die in 1985 aantrad als directeur, groeide de destijds noodlijdende marathon van een lokale wedstrijd met 265 deelnemers uit tot een internationaal vermaard topevenement met bijna 50.000 inschrijvingen.

“De NN Marathon Rotterdam zorgt er daarmee voor dat elk jaar wereldwijd beelden van Rotterdam worden uitgezonden en afgedrukt. Met dit alles heeft Kadiks een belangrijke stempel gedrukt op de ontwikkeling van Rotterdam als topsportstad”, zo staat te lezen in het juryrapport van de Marketing Awards Rotterdam.

De 40ste editie van de NN Marathon Rotterdam op 24 oktober was de laatste onder regie van Mario Kadiks, die als CEO van Golazo Nederland opgevolgd werd door Remco Barbier. De 62-jarige Kadiks blijft als adviseur grote evenementen ook in de toekomst wel nog altijd verbonden aan het internationale sport- en gezondheidsbedrijf.

De 41ste editie van de NN Marathon Rotterdam zal plaatsvinden op zondag 10 april.

Share this article

Related news

— Also read these articles