NEWS

Loop, lach en geniet met de NN GugaRuns!

10/06/2021

Zaterdag spelen de Rode Duivels hun eerste match op het EK voetbal én gaan de NN GugaRuns van start met de Tous Ensemble Run. De wat? De Tous Ensemble Run is een virtuele looptocht van 5 of 10 km waarbij Vlaanderens bekendste stemmenimitator Guga Baúl je persoonlijke audiogids is en je op zijn eigen onnavolgbare en hilarische wijze helemaal onderdompelt in de sfeer van het EK voetbal. Later deze zomer volgen er nog drie NN GugaRuns, met als thema de Tour de France, de festivalzomer en lifestyle, fashion & food. Dankzij Guga en zijn bekende typetjes beleef je een sportieve en dolkomische zomer!

De strijdkreet ‘tous ensemble’ kent elke voetballiefhebber. Maar in de NN GugaRuns zijn de supportersrollen omgedraaid. Het zijn de Rode Duivels die de lopers staan aan te moedigen langs de zijlijn. Thibaut Courtois zal er zeker en vast zijn om je een hart onder de riem te steken en ook Dries Mertens heeft beloofd om niet zijn Kat te sturen. Ruben Van Gucht en Peter Vandenbempt staan in voor het commentaar en zullen ook experts als Michel Preud’homme, Jan Boskamp en Vincent Kompany aan het woord laten. Allemaal samen, tous ensemble. Die strijdkreet overstijgt het voetbal en zal deze zomer ook de loopfanaten en fans van Guga Baúl als muziek in de oren klinken.

“Het is heel plezant om met mijn imitaties mensen te motiveren om te sporten”, zegt Guga Baúl. “Maar het is tegelijk ook heel plezant om hen te misleiden: is het echt Vincent Kompany die hen toejuicht of zet ik hen weer eens op het verkeerde been?”

Hoe gaat zo’n NN GugaRun – een organisatie van Energy Lab en NN België – in zijn werk? Registreren en inschrijven kan via www.gugarun.be. Tijdens het lopen heb je de MyTrace-app nodig, die je gratis kan downloaden in de App Store of op Google Play. Je NN GugaRun loop je in de startwave die jij kiest. Je kunt ook samen met je vrienden lopen, want samen – tous ensemble – is altijd plezanter. Kies je gezamenlijke wave en start je run waar jij dat wilt, in het park of pal aan je voordeur. MyTrace geeft je onderweg naast het audiocommentaar van Guga Baúl ook live-updates over je gelopen afstand en je tussentijden.

Wie deelneemt aan de NN GugaRuns ontvang toffe voordelen bij partners Runners’ Lab en Collect&Go. Er zullen deze zomer in totaal vier NN GugaRuns georganiseerd worden. Guga neemt je niet alleen mee naar het EK voetbal (Tous Ensemble Run), maar hij bezorgt je ook nog een onderonsje met de profs uit de Ronde van Frankrijk (Le Tour de Guga Run), een muzikale run met de legendes van de Vlaamse muziek (Knaldrang Run) en kruipt tot slot in de huid van onder andere Sergio Herman en Jani Kazaltzis in een run voor sportieve foodies en fashionista’s (Lifestyle Run).

Share this article

Related news

— Also read these articles