NEWS

Golazo verzorgt praktische ondersteuning van covidtest.be testdorp

04/08/2020

De praktische organisatie van het Covid19-testdorp dat in Antwerpen verrijst, is in handen van Golazo. Onze expertise in het opzetten van evenementen komt in dit project goed van pas. Het sluit ook helemaal aan bij onze missie om mensen te helpen om gezond te leven.

Het op korte termijn opzetten van een tijdelijk dorp leunt sterk aan bij wat Golazo gewoon is bij tal van evenementen. Vanaf het scannen van de individuele QR-code bij aankomst in het dorp, via een vlotte doorstroming van de aanwezigen tot het koppelen van het teststaal aan de oorspronkelijke QR-code, het vertoont veel gelijkenissen met bijvoorbeeld de startprocedure van een groot loopevenement. Alle louter medische aspecten worden overgelaten aan de diverse partners uit de medische wereld die aan dit project verbonden zijn.

“In een gesprek met Dr. Jan Strooobants, hoofd Spoed bij ZNA, over de Antwerp Night Marathon, kwam het toen nog embryonale plan van een testdorp ter sprake”, verduidelijkt Greg Broekmans van Golazo. “We hebben ons meteen aangeboden als partij om dat praktisch mee op te zetten. Onze ervaring in evenementen (zowel het opzetten ter plaatse als de registratie vooraf) komt daarbij goed van pas. We kunnen met onze organisatie ook snel schakelen, het plan is immers pas een week geleden definitief geworden.”

“De bestaansreden van Golazo is het bevorderen van een gezonde levensstijl”, vult CEO Bob Verbeeck aan. “Dat doen we door mensen meer te laten bewegen, via onze fysieke en virtuele sportevenementen of apps. Wij staan ten dienste van iedereen, individueel, via de werkgever of de overheid. Dit testdorp past daar volledig in. Wij zijn blij en trots een beperkte bijdrage te kunnen leveren aan de verdere inperking van de verspreiding van Covid19 en aan de gezondheid in het algemeen. We stellen graag al onze expertise ten dienste van dit project.”

Share this article

Related news

— Also read these articles