NEWS

Golazo verschuift alle evenementen t.e.m. 19 april naar een later tijdstip dit jaar

12/03/2020

Golazo, organisator van tal van recreatieve loop- en wandelevenementen, heeft beslist om alle geplande evenementen in België t.e.m. 19 april te verschuiven naar een latere datum. Golazo wil op die manier zijn verantwoordelijkheid nemen in het inperken van de risico’s op verdere verspreiding van het coronavirus Covid-19.

Het is intussen voldoende duidelijk: we moeten met z’n allen maximaal trachten om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan en in te perken. We hadden als organisator al tal van maatregelen uitgevaardigd op de evenementen van de voorbije weekends, maar op de evenementen komen nu eenmaal sowieso veel mensen samen. Het gezond verstand zegt dan ook dat niet alleen elke burger waakzaam moet zijn en de gezondheidsmaatregelen in acht moet nemen, maar dat ook wij als organisator elke aanleiding tot snelle verspreiding moeten uitsluiten.

Voor alle loop- en wandelevenementen op de Golazo kalender vanaf nu t.e.m. 19 april wordt nu zo snel mogelijk een nieuwe datum later dit jaar gezocht in overleg met de diverse overheden en partners. Zodra een nieuwe datum bekend is, zullen we die ook meteen communiceren.

Deze maatregel neemt Golazo ook samen met partner Flanders Classics voor alle recreatieve fietstochten van Peloton t.e.m. 19 april.

Share this article

Related news

— Also read these articles