NEWS

Golazo is ‘best managed company’

06/05/2019

Vrijdagavond werd Golazo tijdens een gala-avond door Deloitte uitgekozen als één van vijf nieuwe bedrijven die in België de titel ‘best managed company’ kregen.

Het Best Managed Companies programma begeleidt en erkent privé ondernemingen op het hoogste niveau. Golazo heeft een heel traject doorlopen waarin Deloitte het bedrijf op tal van domeinen heeft doorgelicht én een advies heeft afgeleverd voor de toekomst.

De duidelijke en sterke missie van Golazo (iedereen elke dag minstens een halfuur doen bewegen), de dagelijkse toewijding van alle medewerkers in het bedrijf en de sterke financiële situatie en internationale groei, hebben Golazo dit label bezorgd.

Bob Verbeeck, CEO van Golazo Group: “Iedereen in het bedrijf mag dan ook fier zijn op deze titel. Het is een erkenning voor de Golazo groep en dus voor alle vestigingen en activiteiten in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland,… Maar we kunnen niet op onze lauweren rusten. Net zoals in de sport gaat het immers niet om de medaille van gisteren, maar om de wedstrijd van morgen.”

Share this article

Related news

— Also read these articles