NEWS

Golazo investeert in nieuw logistiek centrum in Paal

01/02/2022

Sport-en gezondheidsbedrijf Golazo heeft zijn plannen klaar voor de uitbreiding van zijn logistieke infrastructuur. Die komt er aan het hoofdkwartier in het industrieterrein Ravenshout in Paal-Beringen en maakt van de site meer dan ooit het logistieke centrum van het bedrijf voor de Benelux.

Met een gloednieuw magazijn van 3000m2 dat aan alle moderne eisen beantwoordt, verdubbelt Golazo zijn opslagcapaciteit. De uitbreiding is nodig om de logistiek te kunnen blijven organiseren die gekoppeld is aan de groei en evolutie van het bedrijf. Meer dan ooit zet de evenementenafdeling van Golazo dit en de volgende jaren in op diverse grote kampioenschappen: het WK 3×3 basket, de Soudal Open (golf), het EK veldrijden,… Evenementen van zulke omvang brengen heel wat extra logistiek werk met zich mee dat ook op een efficiënte manier moet georganiseerd worden.

“Meer ruimte en een hogere efficiëntie zijn primordiaal”, zegt Bob Verbeeck, CEO van Golazo. “Maar we willen ons logistiek centrum ook zo groen mogelijk maken. Letterlijk, met een groengevel van 240m2 en een groot groendak. Tegelijk is het zelfvoorzienend met zonnepanelen op de achterliggende platte daken die de nodige stroom moeten leveren, ook voor laadpalen die we aan de belendende parking installeren.”

Golazo investeert 5 miljoen euro in de bouw en aanpalende aanleg. Het nieuwe logistieke centrum zou vanaf 1 december 2022 volledig operationeel moeten zijn.

Share this article

Related news

— Also read these articles