NEWS

Geslaagde en gezellige eerste editie van Eindejaarscorrida Gent

29/12/2019

De Midwinternachtrun in Gent steekt in een nieuw jasje en is omgedoopt tot de Eindejaarscorrida Gent. De eerste editie vond zondag plaats.

De Eindejaarscorrida Gent, presented by Running.be, is een nieuwe ochtendloop middenin de kerstperiode. Op deze manier kan je tussen alle feestelijke maaltijden door toch weer even bewegen en het beste van jezelf geven om 2019 sportief te eindigen.

Het gloednieuwe parcours stuurde de deelnemers door het mooie en gezellige Gent. De lopers konden kiezen uit 2 afstanden: 5 en 11 km, met telkens start en aankomst op het Sint-Pietersplein. De 5 km begon om 9u45 en de 11 km een kwartiertje later. Geleidelijk aan kwam de zon door en de sfeer was optimaal onder de sportievelingen.

Een exclusieve herinneringsmedaille, gratis jenevertje van Smeets aan de finish, borstnummer met elektronische ship, kleedkamers, gratis bewaarkamer voor de sporttassen en bevoorrading onderweg en aan de finish, behoorden allemaal tot het uitgebreide deelnamepakket van deze eerste Eindejaarscorrida Gent.

Share this article

Related news

— Also read these articles