NEWS

Fintro Dwars door Mechelen onder de Sint-Romboutstoren

30/09/2019

De weergoden waren de deelnemers aan Fintro Dwars door Mechelen goedgezind. In heel Vlaanderen was het stormachtig weer, maar in Mechelen zag je geen druppel regen. Perfect weer om in te lopen voor de meer dan 3000 deelnemers.

De veertiende editie van Fintro Dwars door Mechelen ging van start onder gunstige omstandigheden. De zon scheen en er was een licht briesje. Dat leverde veel lachende gezichten op terwijl de deelnemers ook een mooi afwisselend parcours mochten afleggen. De lopers kregen eerst een mooi stuk langs de Dijle voorgeschoteld en mochten daarna lopen door het historisch stadscentrum. Vooral de imposante Sint-Romboutstoren en de prachtige Grote Markt spraken tot de verbeelding. Wat zeer typerend is tijdens de Fintro Dwars door Mechelen, zijn de verschillende bedrijven die zich inschrijven en met grote groepen deelnemen aan de Fintro Running Tour.

Niet alleen de volwassenen waren van de partij. Ook de kinderen konden hun snelheid laten zien tijdens de Alpro Kids Run. Na hun wedstrijd konden de kinderen nog veel plezier maken op het springkasteel.

Met nog twee manches voor de boeg loopt de Fintro Running Tour stilaan ten einde. Op 6 oktober gaan we nog even naar Luik voor de Fintro Liège 10 km. We sluiten de Running Tour af op 13 oktober in Hasselt.

Share this article

Related news

— Also read these articles