NEWS

Fiets in duo de virtuele Lotto Zesdaagse Vlaanderen – Gent en word de nieuwe Keizer van het Kuipke!

12/11/2020

De echte Lotto Zesdaagse Vlaanderen – Gent is dan wel naar volgend jaar verplaatst, toch zal het jaarlijkse topevenement volgende week plaatsvinden in een unieke digitale vorm. De virtuele Lotto Zesdaagse Vlaanderen – Gent wordt de grootste ploegkoers van Vlaanderen! Iedereen kan deelnemen en zo kans maken om voor een jaar de nieuwe Keizer(in) van het Kuipke te worden.

De virtuele Lotto Zesdaagse Vlaanderen – Gent biedt aan iedereen die fietst de kans om zelf zes dagen aan een stuk het equivalent van vele rondjes op de piste van het Kuipke te rijden. In duo’s, zoals het een zesdaagse betaamt. Je fietsmaatje kies je zelf!

Deelnemers fietsen naar eigen goeddunken buiten of op de rollen en verzamelen met z’n tweeën elke dag het minimum aantal rondjes dat op het programma staat. Van 25 km op dag 1 tot 66 km op de zesde dag, goed voor 400 (virtuele) rondjes op de piste. Teams die er niet in slagen de dagelijkse afstand te fietsen, verlaten de koers. De virtuele Lotto Zesdaagse Vlaanderen – Gent is dus een afvallingskoers, maar is vooral de grootste ploegkoers van Vlaanderen.

Het duo dat na zes dagen nog steeds in de race zit én het meeste kilometers heeft verzameld, wordt tot nieuwe Keizers van de Lotto Zesdaagse gekroond. Zij winnen een piste-initiatie met Kenny De Ketele, viervoudig winnaar in Gent. Er is een dag- en eindklassement voor mannenteams, vrouwenteams en gemengde ploegen. Ook voor de dagwinnaars liggen er prijzen klaar! Bovendien geeft Lotto 5 euro speelwaarde cadeau aan de eerste 1000 deelnemers.

Om je fietskilometers op de rollen aangenamer te maken, voorzien we bij elke dag een originele soundtrack met een mix van de typische sfeermuziek van de Zesdaagse en aankondigingen en aanmoedigingen van onze speaker. Je rijdt dan wel in je eentje, maar met je fietsmaatje én met de soundtrack zit je middenin de sfeer van de echte Lotto Zesdaagse Vlaanderen – Gent.

Inschrijven kan vanaf nu. Starten doe je aanstaande dinsdag, 17 november, de eerste dag van de virtuele Lotto Zesdaagse Vlaanderen – Gent. Zoek snel je buddy en schrijf je in op https://virtueel.lottozesdaagse.be!

Kom al meteen in de juiste sfeer, bekijk hier de lanceringsvideo: https://youtu.be/CxnwsON7kus.

De Snelste Ronde

De pistiers zelf blijven ook niet bij de pakken zitten. Negen profrenners voor wie de piste hun tweede thuis is, vallen in het Kuipke de snelste rondetijd aan. Zes mannen (Iljo Keisse, Gerben Thijssen, Kenny De Ketele, Fabio Van Den Bossche, Otto Vergaerde en Jules Hesters) geven vanaf dinsdag, elk om beurt, het beste van zichzelf over één ronde in het Kuipke. Drie vrouwen (Lotte Kopecky, Shari Bossuyt en Julie De Wilde) doen hetzelfde, verspreid over de zes dagen.

Op zondag weten we wie van hen over de snelste benen beschikt. Wie kan Keisse verrassen? Heeft Kopecky nog wat in de tank aan het einde van het seizoen? Iedereen kan mee raden naar de uitslag in onze pronostiek, met een duo VIP-beleving op Lotto Zesdaage Vlaanderen – Gent 2021 als hoofdprijs. Op www.desnelsteronde.be kan je vanaf nu je pronostiek kwijt.

Share this article

Related news

— Also read these articles