NEWS

Een genereuze nazomerzon zorgt voor succesvolle Fintro Jogging Ville de Namur!

09/09/2019

Het halfslachtige weer van deze week heeft het enthousiasme van de vele deelnemers van de Fintro Jogging Ville de Namur niet gedempt. Vandaag was het weer ons goedgezind en scheen de zon de hele voormiddag. De langste afstand, 11 km, was de meest populaire samen met de Alpro Kids Run die bijna 100 kinderen samenbracht.

Het is een succesvolle editie van 2019 die zondag 8 september in Namen plaatsvond. De zon heeft duidelijk bijgedragen aan de uitstekende sfeer die heerst van start tot finish. Twee afstanden stonden op het programma, namelijk een joggingparcours van 6 km en een andere van 11 km. De meeste deelnemers kozen voor de langste route. Op dit parcours liepen de deelnemers door de Citadel van Namen en kregen een adembenemend uitzicht over de stad voorgeschoteld.

De Alpro Kids Run van 1 km was ook een succes met de aanwezigheid van bijna 100 kinderen. Jong en oud hebben genoten van een enthousiaste warming-up gegeven door een Zumba-leraar. Een harmonieorkest was ook verantwoordelijk voor het verzorgen van de sfeer bij de aankomst en tijdens de verschillende podia. Ook bij de prijsuitreiking van de winnaar op de 11km, de jonge Tarik Oukrime konden we genieten van muziek.
De volgende afspraak voor de Fintro Running Tour is gepland op 29 september in Mechelen, dan is er de Fintro Dwars door Mechelen.

Share this article

Related news

— Also read these articles