NEWS

De Schorre serveert alle seizoenen aan deelnemers Spartacus Run

05/05/2019

Een waaier aan obstakels én verschillende weersomstandigheden duwden de duizenden deelnemers aan de Spartacus Run, onderdeel van de Deloitte Spartacus Series, zondag tot het gaatje in provinciaal domein De Schorre in Boom.

De Schorre in Boom, wereldberoemd als de terreinen van Tomorrowland, vormde zondag het decor voor de opener van de Deloitte Spartacus Series 2019. Negen nieuwe obstakels werden er geïntroduceerd op de Spartacus Run. Ook de start kreeg een nieuw concept: enkel in teamverband konden de deelnemers – door het verslepen van zandzakjes – het eerste obstakel overwinnen.

In totaal kregen de deelnemers meer dan 25 uitdagende hindernissen voorgeschoteld en alsof dat nog niet voldoende zwaar was, trakteerden de weergoden de moedige Spartacussen op een staalkaart van alle seizoenen: het regende, de zon scheen en er viel zelfs hagel uit de lucht op de duizenden deelnemers in Boom!

Na de finish kon er nog gezellig nagekaart worden over de heroïsche prestaties met een hapje en een drankje, bijvoorbeeld het lekkere Hapkin-proevertje dat iedere deelnemer gratis aangeboden kreeg.

De volgende proef van de Deloitte Spartacus Series vindt plaats in het Nederlandse Schaijk op 1 en 2 juni: de Breakout Run. Een tof concept, want zowel op zaterdag als op zondag kunnen ‘gevangenen’ zich inschrijven voor een spannende ‘ontsnappingstocht’.

Share this article

Related news

— Also read these articles