NEWS

Compleet vernieuwde runningBE brengt je volop in BEweging

29/04/2021

Vanaf vandaag ligt een volledig vernieuwde runningBE in de winkel. Een magazine met een lentefrisse look-and-feel, mooier papier, ander formaat en enkele verse inhoudelijke en fotoaccenten.

runningBE is er zowel voor de beginnende als voor de ervaren loper en voor iedereen die fysiek en mentaal fit wil zijn. Met het vernieuwde magazine krijg je iedere twee maanden een flinke dosis inspiratie: van trainingstips, materiaaladvies en loopevents tot gezondheidsartikels over voeding en mentaal welzijn.

De website running.be ontstond destijds onder de paraplu van sport.be. In maart 2012 werd een ‘afgeleide’ in print gelanceerd. Negen jaar en 56 nummers later heeft running.be er naast de ruime digitale community een trouw – en nog steeds groeiend – publiek bij via het magazine.

Een enthousiaste en gepassioneerde redactieploeg van allemaal lopers weet hen telkens weer met boeiende stukken te inspireren. Daar draait het om: mensen aanmoedigen om verantwoord te (blijven) lopen, op welk niveau dan ook, louter als ontspanning of voor de kick van de inspanning. Gezond in beweging dus!

Intussen is het Nederlandse zusterblad runningNL op druk. De productie daarvan ligt voortaan ook bij de equipe van runningBE en het blad kreeg een gelijkaardige look-and-feel mee. Met beide titels bestrijken we nu het volledige Nederlandse taalgebied en bereiken we de (hard)lopers van ver boven tot ver onder de Moerdijk.

De vernieuwde runningBE ligt vanaf vandaag, donderdag 29 april in de winkel. De nieuwe runningNL vanaf donderdag 6 mei.

www.running.be & www.running.nl

Share this article

Related news

— Also read these articles