NEWS

Brunch with Ozark Henry – De Vijvers Averbode

17/07/2020

Domein De Vijvers in Averbode en Ozark Henry slaan de handen in elkaar voor een uniek brunchconcert aan de waterkant op zaterdag 15 augustus.

In tijden waarin grote concerten voorlopig nog uitgesloten zijn, zoeken artiesten en organisatoren naar kleinschalige, maar des te originelere alternatieven. Een zeer bijzonder initiatief is ‘Brunch with Ozark Henry’, aan De Vijvers in Averbode. Piet Goddaer speelt er solo aan de waterkant zijn nieuwe nummers en de songs uit zijn oeuvre die zich het beste lenen tot de intimistische setting. Averbode wordt zijn enige volledige concert deze zomer.

Voor en na het concert is er tijd om te eten, drinken en te relaxen in het rustgevende groene kader van het domein. Bij aankomst krijgt iedereen een verfijnde luxueuze brunchbox, een creatie van sterrenchef Thijs Vervloet (van restaurant Colette dat sinds kort ook aan de Vijvers gevestigd is). De brunchbox is inbegepen in het ticket en er is keuze uit de gewone of een vegetarische variant.

Tickets worden verkocht per tafel (en dus per bubbel), van 2 t.e.m. 10 personen en zijn vanaf nu te koop via www.brunchwithozarkhenry.be. De tafels staan voldoende ver uit elkaar, zoals de coronamaatregelen vereisen. Ook tal van andere maatregelen zorgen voor een veilige en tegelijk gezellige omgeving.

Praktisch:
Zaterdag 15 augustus
Domein de Vijvers, Judocus Pauwelslaan, Averbode (parking aan de ingang)
11u30: Deuren open & brunch
13u30 -14u45: Concert Ozark Henry
16u: sluiten bar
16u30: einde

Share this article

Related news

— Also read these articles