NEWS

Belgian Darts Open keert volgend jaar terug van 5 tot 7 mei

03/10/2022

Na een erg succesvolle Belgian Darts Open in Wieze twee weken geleden, is de datum voor de editie 2023 bekend. Van 5 tot 7 mei zullen opnieuw de beste dartsspelers ter wereld elkaar treffen in de Oktoberhallen in Wieze. Tickets zijn vanaf nu te koop!

Wie volgt Dave Chisnall op? De Engelsman was misschien een enigszins verrassende winnaar van het Belgische PDC Europe Tour evenement, het was oververdiend. Chizzy’s ninedarter in de halve finale tegen Noppert was één van de sportieve hoogtepunten van het tornooi. Ook de zege van Kim Huybrechts (na een onwaarschijnlijk einde) tegen Michael van Gerwen, de opkomst van Dimitri Van den Bergh, de talloze 180’s en vele andere topmomenten zetten de Oktoberhallen constant in vuur en vlam.

Wie er bij was, wil het spektakel volgend jaar zeker niet missen. Wie er niet bij was, wil het ongetwijfeld ook eens meemaken. Dat kan dus van vrijdag 5 tot en met zondag 7 mei (met op donderdag een Belgian qualifier) in een nieuwe editie van de Belgian Darts Open, opnieuw in Wieze. Er worden ook dit keer 18.000 toeschouwers verwacht.

Een eerste deel van de tickets gaat vanaf nu in verkoop, bestel ze via www.belgiandartsopen.be!

Belgian Darts Open
5 t.e.m. 7 mei 2023
Oktoberhallen Wieze

Share this article

Related news

— Also read these articles