NEWS

Allianz nieuwe titelpartner van Memorial Van Damme en grootste partner ooit van de Belgische atletiek

04/02/2021

Allianz, een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening, is de nieuwe titelpartner van de Memorial Van Damme. Deze samenwerking voor 4 jaar geeft de Memorial de mogelijkheid om te blijven investeren en innoveren in een evenement waarvoor het tot ver buiten België aanzien geniet.

De Allianz Memorial Van Damme maakt deel uit van de Wanda Diamond League – de verzameling van de grootste atletiekmeetings ter wereld – en wordt dit jaar op vrijdag 3 september georganiseerd. De Allianz Memorial Van Damme wordt één van de laatste grote internationale atletiekafspraken van het seizoen, met een groot aantal sterren van de Olympische Spelen van Tokio aan de start.

Na de uitzonderlijke editie 2020 – in een aangepast formaat omwille van corona, maar wel met 4 wereldrecords – staan er dit jaar opnieuw 14 disciplines op het programma in het Koning Boudewijnstadion in Brussel, met onder andere de 100 meter en het polsstokspringen bij de mannen en het hoogspringen bij de vrouwen.

Meeting Director Cédric Van Branteghem: “We zijn zeer vereerd dat Allianz zich voor 4 jaar engageert als titelpartner, zo kunnen we weer verder vooruit kijken. We hopen om er begin september opnieuw een feest van de sport van te kunnen maken. Tegelijk is het een ideale kans voor ons om opnieuw wat zaken te vernieuwen. We willen met de Memorial meer dan ooit traditie en historiek koppelen aan innovatie.”

GROOTSTE PARTNER OOIT VAN DE BELGISCHE ATLETIEK

Allianz wordt niet alleen de nieuwe titelpartner van de Memorial Van Damme. Het wereldwijde verzekeringsbedrijf heeft besloten om samen te werken met nagenoeg alle geledingen in de Belgische atletiek: de Memorial Van Damme, de nationale en regionale federaties en diverse atleten. De overeenkomst is gesloten voor een periode van 4 jaar.

Meer info op de website van de Allianz Memorial Van Damme >>

 

 

Share this article

Related news

— Also read these articles