Peloton verplaatst evenementen voorzien t.e.m. 1 juni

Het is intussen voldoende duidelijk: we moeten allemaal de maatregelen ter verdere verspreiding van het coronavirus ernstig nemen. Die voorzorgen zullen nog een hele tijd gelden en we zullen ze moeten blijven nemen, zelfs eens het normale leven stilaan zou kunnen hernemen. Het gaat om het welzijn van ons allemaal.

Op onze fietsevenementen komen veel mensen samen. Wij vinden het als organisator onze plicht om onze verantwoordelijkheid te blijven nemen. De gezondheid van onze deelnemers, medewerkers en van ieder van ons primeert. We hebben beslist om nu ook na 19 april en alvast t.e.m. 1 juni onze geplande evenementen te verschuiven naar een later tijdstip dit jaar of in sommige gevallen te annuleren. In dat geval zullen deelnemers alternatieve opties krijgen aangeboden.

De nieuwe data zullen we aankondigen zodra we voor een evenement een goede plaats op de kalender gevonden hebben. Zowel wij als onze partners (in de eerste plaats de steden en gemeenten waar de evenementen plaatsvinden) moeten tal van zaken verschuiven en er zal eerst ruimte moeten gemaakt worden in de diverse evenementenagenda’s.

www.peloton.be

Share this post »