Beste Belgische sponsoringprojecten bekroond

Donderdagavond zijn in DocksDome in Brussel in het kader van het Belgian Sponsorship Forum de Belgian Sponsorship Awards uitgereikt. Unilin, Engie, Continental, ING, Telenet en KV Oostende zijn de winnaars van de vierde editie.

180 genodigden uit de sponsoring-, marketing- en communicatiewereld woonden de uitreiking bij. De plechtige ceremonie van de Belgian Sponsorship Awards was de apotheose van het Belgian Sponorship Forum, dat donderdagnamiddag van start is gegaan met SponsorLive. Op deze conferentie kwamen sprekers van gerenommeerde internationale merken als Nissan, UEFA, McLaren, Bridgestone, Lidl en Transport for London hun strategie en best practices op het vlak van sponsoring toelichten.

De jury van de Belgian Sponsorship Awards heeft de beste sponsoringprojecten in 6 categorieën, waaronder de nieuwe categorie Rightsholder van het Jaar, verkozen. Dit zijn de laureaten:

  • BEST EMPLOYEE ENGAGEMENT – Unilin (Quick-Step) voor Thank You Tom
  • BEST SOCIETAL SPONSORSHIP – Engie voor Power2Act
  • BEST SPONSORSHIP ACTIVATION – Continental voor Continental Cycling Heroes
  • BEST ENTERTAINMENT – ING voor Oscar and the Wolf
  • SPONSORIUM AWARD FOR BEST SPORT – Telenet voor Cyclocross
  • RIGHTSHOLDER OF THE YEAR – KV Oostende

 

  • BEST OF BELGIUM – De avond werd in schoonheid afgesloten met de uitreiking van de prestigieuze trofee Best of Belgium. Die bekroont het beste project over alle categorieën heen. De winnaar werd Continental voor de activatie « Continental Cycling Heroes ». Continental zal België vertegenwoordigen op de volgende ESA Excellence Awards in Londen.

De Belgian Sponsorship Awards zijn een initiatief van Golazo Consulting en genieten de gewaardeerde steun van hoofsponsor Nielsen, AG Insurance, BNP Paribas Fortis, Carrefour, Delhaize, ING, de Nationale Loterij, Proximus, Telenet, Sponsorium alsook van alle officiële leveranciers.

Share this post »