The Daily Mile daagt alle scholen in België uit! Wie een leuke foto of video van zijn Daily Mile deelt met de hashtag #DailyMileSong maakt kans op een liveoptreden van Arne Vanhaecke – die het gloednieuwe liedje van The Daily Mile brengt – en een bezoek van Tia Hellebaut, die samen met de leerlingen The Daily Mile zal lopen.

Songwriter Arne Vanhaecke, bekend van o.m. vtmKzoom, Q-Music, Radio 2,… heeft net een nieuw lied klaar voor The Daily Mile. Om de Internationale Dag van de Rechten van het Kind te vieren, komt hij het op dinsdag 20 november live brengen in één school. Naast het optreden wint de school een bezoek van olympisch kampioene en meter van het project, Tia Hellebaut.

Hoe maak je als school kans? Registreer jouw (Belgische) basisschool op www.thedailymile.be/school-signup/ en deel een originele foto of video van jouw Daily Mile op Facebook of Instagram met de hashtag #DailyMileSong. We kiezen één winnaar met de creatiefste inzending. De winnende school zal persoonlijk op de hoogte worden gebracht. Je hebt tijd t.e.m. woensdag 7 november 2018 om jouw foto’s of video’s te delen. De leukste inzendingen zullen bovendien gepubliceerd worden op de Facebook- en Instagrampagina van The Daily Mile België. Het bezoek van Tia Hellebaut en het liveoptreden van Arne zullen op dinsdag 20 november plaatsvinden op de speelplaats van de winnende school.

Wat is The Daily Mile? The Daily Mile is een eenvoudig concept voor de lagere school waarbij de leerlingen gedurende een kwartier lopen in de frisse buitenlucht samen met hun leerkracht en klasgenootjes. Het doel? De fysieke, sociale, emotionele en mentale gezondheid van onze kinderen verbeteren, ongeacht hun leeftijd, vaardigheden of persoonlijke situatie.