NEWS

Nieuwe Golazo-ambassadeur Noor Vidts naar het WK indoor

21/02/2022

Noor Vidts zal deelnemen aan de vijfkamp op het WK indoor atletiek, van 18 tot 20 maart in Belgrado. Het wordt haar eerste belangrijke competitie sinds haar vierde plaats in de zevenkamp op de Olympische Spelen van Tokio. Vidts kan vanaf nu ook op de steun en begeleiding van Golazo rekenen.

Noor: “Ieder jaar staat er een topsportcompetitie op het programma. In mijn proces wil ik mijn eigen potentieel maximaliseren door te genieten van wat ik doe. Ik weet goed genoeg dat wanneer het genieten stopt, de stress start. Het WK indoor is een fantastische opportuniteit om mijn proces verder te zetten. Samen met Fernando hebben we een cultuur van High Performance gecreëerd die nu wordt versterkt met de steun van Bob en zijn professionele team. We zijn vereerd met deze samenwerking met Golazo.”

Bob Verbeeck, CEO van Golazo: “Met haar fantastische vierde plaats in Tokio heeft Noor een grote stap gezet en bewijst ze klaar te zijn voor nog meer. We willen haar daar heel graag optimaal in ondersteunen en ervoor zorgen dat ze zich samen met Fernando alleen om trainingen en wedstrijden moet bekommeren. Ze is bovendien met haar enorme spontaniteit en gulle glimlach een gedroomde Golazo-ambassadeur. Ze kan anderen inspireren, of het nu degenen zijn die proberen de top te bereiken of wie gewoon zelf begint te sporten.”

Golazo sloot alvast een samenwerking af tussen Noor en kledingsponsor Nike en zal de komende maanden andere partnerships en samenwerkingen met merken en bedrijven voor Noor opzetten.

Na het WK indoor in maart liggen Noors sportieve hooffdoelen dit jaar uiteraard bij het WK in Eugene (15-24 juli) en het EK in München (15-21 augustus).

Share this article

Related news

— Also read these articles