NEWS

Nationale golftrots Manon De Roey voegt zich bij Golazo

16/06/2020

Golazo Consulting en professionele golfster Manon De Roey, momenteel tweede in de Ladies European Tour en op weg naar de Olympische Spelen van Tokio in 2021, kondigen een samenwerking aan. Golazo Consulting neemt haar vertegenwoordiging, management en communicatie in handen.

Manon De Roey (28) is actief op de twee belangrijkste circuits van het wereldgolf: de LPGA en de LET. Na verschillende overwinningen in de kleinere tours jaagt ze nu op een overwinning in de European Tour en naar alle verwachting zal ze volgend jaar België vertegenwoordigen op de Olympische Spelen in Tokio. De Roey staat momenteel tweede in de Ladies European Tour – die deze zomer normaal zou moeten hervatten – en kwam onlangs in de top 200 van de Rolex-wereldranglijst.

“Mijn recente goede prestaties, mijn drukke schema en de toenemende professionalisering van vrouwengolf hebben me ervan overtuigd dat het tijd was om me bij een professionele groep als Golazo aan te sluiten voor advies en ondersteuning, zowel voor het management van mijn sponsors als voor mijn marketing- en communicatiebehoeften”, zegt Manon.

Golazo is al jaren actief in de golfwereld. Het bekende sportbedrijf (dat heel België wil laten bewegen) organiseert onder meer vele golftornooien, zoals de Porsche Golf Cup, de BESIX Golf Day en de HR Golf Trophy. Golazo is ook actief in consultancy voor golfclubs.
Golazo, dat dit jaar zijn 30-jarig jubileum viert, ondersteunt verschillende topsporters zoals Nina Derwael, Emma Plasschaert en Thibau Nys. Maar ook enkele voormalige kampioenen zoals Sven Nys, Tia Hellebaut en Evi Van Acker zijn nog steeds actief onder de vleugels van Golazo en zijn de ambassadeurs van de waarden van het bedrijf. Binnen de groep wordt Manon vertegenwoordigd door twee experts uit de golfsector, Andy Hancock en Diego Tasso.

“Het is een genoegen om Manon te verwelkomen in onze atletenfamilie en te begeleiden in een sport die ongelooflijk aan het groeien is. We kijken ernaar uit om haar volgend jaar te vergezellen naar de Olympische Spelen en zullen haar alle steun geven die ze nodig heeft om haar carrièredoelen te bereiken”, aldus Bob Verbeeck, CEO en oprichter van Golazo.

Share this article

Related news

— Also read these articles