• Golazo Nederland

  In 2014 bundelden Like2Run, de Stichting Marathon Eindhoven, Utrechtrent, Topsport Noord Nederland en Golazo Sports de krachten in Golazo Sports Nederland met kantoren in Rotterdam, Eindhoven en Groningen. Via dit nieuwe bedrijf krijgen o.a. populaire en toonaangevende evenementen als de NN Marathon Rotterdam, Marathon Eindhoven, de Ladiesrun Rotterdam (de grootste vrouwenloop van Nederland) en de Singelloop Utrecht (het oudste hardloopevenement van Nederland) extra mogelijkheden om zich nog nadrukkelijker te ontplooien. Het totaal aantal deelnemers verdeeld over de Nederlandse evenementen bedraagt 240.000 deelnemers. Tevens komt er meer ruimte voor nieuwe initiatieven.

 • Rotterdam

  De Like2Run-evenementen (NN Marathon Rotterdam, NN CPC Loop Den Haag, Ladiesrun Rotterdam, Vredesloop Den Haag en de DSW Bruggenloop Rotterdam) trekken jaarlijks in totaal zo’n 100.000 deelnemers, vele honderdduizenden toeschouwers en miljoenen tv-kijkers.

  De NN Marathon Rotterdam wordt georganiseerd volgens de in 2008 geïntroduceerde Like2Run-merkfilosofie. De Like2Run-organisatie voldoet, onder het motto We like2run the extra mile to create winners, aan zeer hoge kwaliteitsnormen. Niet voor niets kreeg de NN Marathon Rotterdam als eerste wegwedstrijd in Nederland het IAAF Gold Label, een internationaal keurmerk.

  Sinds de eerste editie in 1981, met minder dan 200 deelnemers, heeft de NN Marathon Rotterdam zich ontwikkeld tot mooiste en grootse marathon van Nederland. Met drie wereldrecords en vele andere aansprekende prestaties verwierf het evenement bovendien de status van internationale topmarathon.

  Bij de 35ste editie in 2015 deden bijna 40.000 lopers mee aan de NN Marathon Rotterdam en de omlijstende onderdelen: de ¼ Marathon Rotterdam, de Business Runs, de AD Mini Marathon en de NN Kids Runs.

  De NN Marathon Rotterdam staat bekend om zijn supersnelle parcours, zeer professionele en innovatieve organisatie, inspirerende publiek en unieke ambiance op onder meer de Coolsingel. De NN Marathon Rotterdam is sinds 16 jaar het grootste eendaagse evenement van Nederland.

   

 • Eindhoven

  Golazo Sports SX

  Door het succes van de Marathon Eindhoven en de ontwikkeling van steeds nieuwe evenementen voor specifieke doelgroepen, ontstond bij Stichting Marathon Eindhoven de behoefte om het serviceniveau naar alle stakeholders te verhogen. Om deze stap te kunnen maken werd in 2014 besloten tot een verregaande samenwerking met Golazo. Golazo Sports SX was een feit.

  Vanuit Golazo Sports SX zullen alle activiteiten in Noord-Brabant, Zeeland en Limburg worden gecoördineerd. Naast de Marathon Eindhoven, maken ook de Tilburg Ten Miles, Ladies Run Eindhoven, Army Urban Run, Santa Run Eindhoven en 5 Mijl van Tilburg onderdeel uit van de portefeuille. Daarnaast verzorgt Golazo Sports SX voor Eindhoven Airport N.V. de jaarlijkse organisatie van de Eindhoven Airport Run.

 • Groningen

  Golazo Noord Nederland

  Golazo Noord Nederland (2014), voorheen Topsport Noord Nederland, richt zich al sinds 1992 op het organiseren van (top)sportevenementen in Groningen. Door de jaren heen zijn verschillende sportevenementen geïnitieerd met een prachtige mix van top- en breedtesport voor jong en oud. Zo wordt vanaf 1993 de 4 Mijl van Groningen, het grootste hardloopevenement van Noord Nederland georganiseerd en ligt sinds 2008 de focus geheel op hardloopevenementen. Bij alle evenementen is optimale aandacht voor gezond bewegen, promotie van Groningen, maatschappelijke betrokkenheid en stimulering van bedrijfsactiviteiten. Jaarlijks trekken de evenementen zo’n 30.000 deelnemers en honderdduizend toeschouwers.

Copyright - Golazo