cpcloopcover

NN CPC Loop Den Haag verwelkomt AD als Presenting Partner 5 km Loop

De NN CPC Loop Den Haag is blij om AD te verwelkomen als ‘Presenting Partner’ voor de 43ste editie van de 5 km Loop Den Haag. Het onderdeel draagt vanaf heden de naam ‘5 km Loop Den Haag gepresenteerd door AD’ en vindt plaats op zondag 12 maart 2017. De organisatie van het grootste evenement in Den Haag en omstreken heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met AD, één van de best gelezen mediaplatformen van Nederland.

De 5 km Loop Den Haag, gepresenteerd door AD, is al jaren een sterk opkomend onderdeel van de NN CPC Loop Den Haag waaraan startende en volleerde lopers genieten van een prachtig parcours door de Haagse binnenstad. In 2016 namen meer dan 6000 lopers deel aan het onderdeel. Mario Kadiks (CEO) is verheugd met de samenwerking: “We zijn verheugd dat we de jarenlange en prettige samenwerking met het AD verlengen voor de komende drie jaar. In hun nieuwe rol als Presenting Partner van de 5 km laat het AD zien dat zij een intensieve bijdrage willen leveren aan het vitaliseren van de samenleving door met ons meer mensen in beweging te brengen.”

Paul van den Bosch, hoofdredacteur AD Regio waaronder AD Haagse Courant over de samenwerking: “Wij zijn blij dat we ook bij de NN CPC Loop Den Haag het gezonde karakter van ons bedrijf kunnen laten zien. Door de NN Marathon Rotterdam is het AD al jaren betrokken bij de loopsport. In de krant, op AD.nl en de app zullen wij uitgebreid verslag doen.”