energydeltacover

Energy@Delta Lloyd valt in de prijzen

Energy lab viel donderdagavond in de prijzen op de Belgian Sponsorship Awards. In de categorie Best Employee Engagement werd Energy@Delta Lloyd tot beste case uitgeroepen.

Met Energy@Delta Lloyd creëerde Energy Lab voor verzekeraar Delta Lloyd een op maat gemaakt digitaal platform om alle medewerkers aan te zetten tot meer bewegen. De mix van workshops, gezondheidsgerelateerde challenges, fitheidstesten, loopevenementen en een sportief bedrijfsevenement gecombineerd met een obstacle run leidde tot effectieve en aantoonbare verbeteringen in de fitheid van het Delta Lloyd personeel.

Kristof De Smet, CEO van Energy lab: “Uiteraard zijn we ontzettend trots op deze award. We werken met Energy Lab al vier jaar zeer intensief samen met Delta Lloyd met als doel de fysieke en mentale veerkracht van alle medewerkers te verhogen, en dat werpt meer en meer zijn vruchten af. Deze award bevestigt bovendien ook de positieve rol die beweging en gezondheid kunnen spelen op de medewerkerstevredenheid en het engagement dat medewerkers tonen richting hun werkgever.”

Met One Mile a Day, het beweegproject voor scholen en ook gesponsord door Delta Lloyd Life, sleepte Energy Lab ook een nominatie in de wacht in de categorie Best Societal Sponsorship. De Belgian Sponsorship Awards bekronen jaarlijks de beste Belgische sponsorcases in vijf catgorieën.