mertensmoskoucover

Elise Mertens gaat samenwerken met Golazo

Elise Mertens, sinds enkele weken de Belgische nummer één in het vrouwentennis, werkt vanaf nu samen met Golazo en vervoegt het rijtje met atleten als Kim Clijsters, Sven Nys, Evi Van Acker die zich al door het sportbedrijf laten begeleiden.

In haar missie om mensen aan het bewegen te krijgen, schakelt Golazo een aantal ambassadeurs in om die boodschap mee uit te dragen. Zij zijn immers de perfecte rolmodellen. Niemand kan beter anderen aanzetten tot sporten dan wie zelf schittert in de sport. Het effect van Kim Clijsters tien jaar geleden op heel wat Belgische kinderen om zelf te gaan tennissen, is daar het beste bewijs van. Omgekeerd kan Golazo de ambassadeurs op tal van vlakken ondersteunen.

“Elise Mertens past perfect bij de sportieve missie van Golazo”, zegt CEO Bob Verbeeck. “Kim Clijsters vertelde me eerder al hoe gedreven ze bezig was en haar steile opmars van de voorbije maanden bewijst dat. Het kan anderen alleen maar inspireren. We zullen ervoor zorgen dat zij zich 100% kan focussen op haar sportieve prestaties en verder kan bouwen aan haar carrière. Tegelijk zullen we ook opportuniteiten voor haar zoeken waar ze haar waarde als brand ambassador kan uitspelen.”

Elise Mertens draait sinds 2015 mee in het professionele vrouwentennis. Begin dit jaar, in Hobart, won ze haar eerste WTA tornooi. Ze had eerder al 11 ITF-titels op zak. Momenteel is ze met een 65e plaats op de WTA ranking de hoogst geplaatste landgenote. Afgelopen weekend had Elise nog een groot aandeel in de kwalificatie van de Belgische Fed Cup ploeg voor Wereldgroep 1.

“Ik mag inderdaad niet klagen over mijn voorbije maanden”, pikt Elise Mertens in. “Voor mij het bewijs dat als je hard blijft werken, je vroeg of laat beloond wordt. Dat dat extra beslommeringen en aandacht met zich mee brengt, heb ik ook al ondervonden. Ik ben dan ook erg blij dat Golazo voortaan die last van mijn schouders afneemt, zodat ik alleen maar aan tennissen hoef te denken. Ik kijk enorm uit naar de samenwerking met Golazo.”

Binnen Personae, het bedrijf van de Golazo Groep dat de atleten en ambassadeurs groepeert, vinden we ook onder meer Evi Van Acker, Bart Swings, Kim Clijsters, Sven Nys, Tia Hellebaut en Marieke Vervoort terug. Personae gaat op zoek naar merken en bedrijven die zich aan de ambassadeurs willen linken, begeleidt hen met portretrechten, perscontacten en tal van afspraken en draagt de missie van Golazo uit om te beginnen of te blijven bewegen.