CYCLING DRIEDAAGSE DE PANNE KOKSIJDE DAY 2

Driedaagse De Panne – Koksijde en Golazo samen in zee

Sportbedrijf Golazo en de Driedaagse De Panne – Koksijde gaan een uitgebreide samenwerking aan. Dit om de Driedaagse klaar te maken voor de toekomst.

Golazo zal de vzw Koninklijke Veloclub Panne Sportief assisteren bij het sportieve en bij tal van organisatorische zaken: sponsoring, hospitality, communicatie,… Beide partijen willen op die manier het historische evenement nog sterker maken voor de toekomst. De eerste editie van de koers (toen nog “Vierdaagse van De Panne”) werd precies 40 jaar geleden gereden.

Bob Verbeeck, CEO van Golazo: “De Driedaagse is een fantastische wedstrijd in de heilige Vlaamse wielerweek. Steunend op de historiek van deze wedstrijd, willen we samen met de Koninklijke Veloclub het evenement verder uitbouwen en klaarmaken voor de toekomst. Beide partijen hebben daar al heel wat ideeën over die we na de editie 2017 verder zullen uitwerken.”

“We kijken uit naar de nieuwe samenwerking”, vult Bruno Dequeecker, voorzitter van de vzw Koninklijke Veloclub Panne Sportief aan. “Dat een belangrijke partner als Golazo dit samen met ons wil doen, sterkt ons in het plan om onze wedstrijd verder te verankeren. We zijn dit jaar al aan de 41ste editie toe (dit jaar van 28-30 maart), maar we kijken graag weer een eind vooruit.”

Golazo zit al twintig jaar in het wielrennen; als organisator van tal van wedstrijden op de weg (de Baloise Belgium Tour, de vernieuwde Eneco Tour en de nieuwe Elfstedenronde), maar ook van de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent, 17 cyclocross evenementen en 80 evenementen cycling for all (voor de actieve fietser).