Belgian Sponsorship Forum presenteert het beste uit de wereld van de sponsoring

Belgian Sponsorship Forum is voortaan de overkoepelende naam van twee van Belgiës belangrijkste marketingevents: SponsorLive en de Belgian Sponsorship Awards. Afspraak op donderdag 15 maart in DocksDome in Brussel voor dit alomvattende sponsorship showcase event met internationale uitstraling!  Inschrijven voor het Belgian Sponsorship Forum en een case indienen voor de awards kan vanaf nu.

Het beste uit de voorbije twee edities van SponsorLive en de Belgian Sponsorship Awards blijft bewaard, maar het Belgian Sponsorship Forum maakt het geheel krachtiger. Het Forum gaat op 15 maart ‘s middags van start met een grote sponsorship conferentie waarbij de deelnemers rechtstreeks in debat kunnen treden met key players uit de Belgische en internationale sponsorwereld. Aansluitend, vanaf 18u30, wordt de deelnemers een walking dinner aangeboden – ideaal om te netwerken! – gevolgd door de uitreiking van de Belgian Sponsorship Awards.

Die Belgian Sponsorship Awards belonen de beste sponsoringcases van het afgelopen jaar, zes in totaal. Best Sponsorship Activation, Best Sport Sponsorship, Best Societal Sponsorship, Best Employee Engagement en twee nieuwe categorieën: Best Entertainment Sponsorship en Best Rightsholder. De twee nieuwe prijzen zorgen ervoor dat het Belgian Sponsorship Forum een nog breder publiek zal mogen verwelkomen. Het Belgian Sponsorship Forum houdt zo de vinger aan de pols in een voortdurend evoluerende wereld waarin marketeers uitgedaagd worden om continu te blijven innoveren in de wijze waarop ze sponsorships inzetten in hun marketing.

Ook nieuw is dat voortaan elk jaar iemand anders de jury zal voorzitten. In 2018 is die eer weggelegd voor Axel Lintermans, vicepresident Sponsorship Europe bij Mastercard. Ex-proftennisster en de huidige Belgische Fed Cup-kapitein Dominique Monami zal voor het eerst in de 7-koppige jury zetelen. Het Belgian Sponsorship Forum zal op donderdag 15 maart 2018 plaatsvinden in DocksDome, een gloednieuwe locatie in Brussel.

Belgian Sponsorship Forum is een organisatie van Golazo Consulting, met de erkenning van de European Sponsorship Association. Nielsen, wereldleider in sports marketing research, is main partner van het event. AG Insurance, BNP Paribas Fortis, Delhaize, ING, de Nationale Loterij, Telenet en Proximus zijn de officiële partners van het Belgian Sponsorship Forum.

Belgian Sponsorship Forum
Donderdag 15 maart 2018
DocksDome, Brussel

Meer info en inschrijven via www.sponsorshipforum.be.