Merci Sven!

Anekdotes, humor, muziek en surprises op ‘Merci Sven!’

‘Merci Sven!’ – het grote dubbele afscheidsfeest voor Sven Nys op 5 en 6 maart in het Antwerpse Sportpaleis – wordt een totaalspektakel. Rond het sportieve luik wordt een volledige show gebouwd vol terugblikken op de schitterende carrière van Sven.

Er zal heel wat oud én nieuw beeldmateriaal uit de cross te zien zijn tijdens ‘Merci Sven!’. Vanzelfsprekende, maar ook tal van onverwachte gasten duiken op en brengen anekdotes over Sven Nys mee. Er zit ook flink wat humor en muziek in de show. En uiteraard een aantal surprises, voor Sven en voor het publiek.

Na de ruim tweeëneenhalf uur durende show zorgt het schlagerfestival voor de apotheose van de avond. De definitieve line-up ligt ook vast. Sam Gooris bijt de spits af en zal zonder twijfel de hele zaal al in de juiste sfeer brengen. Dan volgen Jetti Paletti, Christoff, Yves Segers en De Romeo’s.

Het sportieve luik van ‘Merci Sven!’ zal zoals eerder al aangekondigd bestaan uit een cyclocross driekamp met een tijdrit, verspringen en een criterium waarin 11 renners samen rondjes op het smalle parcours afmalen.

Meer info en tickets op www.mercisven.be.