De app is al 500.000 keer gedownload!

500.000 downloads voor Hardlopen met Evy!

De sportieve app Hardlopen met Evy kent een groot succes in Nederland, dat bewijzen de reeds 500.000 downloads.
 
In november 2013 werd de Hardlopen met Evy app gelanceerd in Nederland, nu 1,5 jaar verder werd de app reeds meer dan 500.000 keer gedownload.

Evy is uiteraard fier op sportief Nederland, en voorziet met plezier alle hardlopers van de juiste trainingsinstructies op het juiste moment. Doorheen de trainingen, die doorspekt zijn met haar ondertussen wereldberoemde aanmoedigingen, geeft ze ook de nodige trainingstips.

Door je GPS-signalen op te vangen en te verwerken, kan Evy je tijdens de training vertellen hoever je al gelopen hebt, wat je gemiddelde snelheid is en hoeveel kilocalorieën je al hebt verbrand. Om nog gerichter te kunnen trainen kan je ook ervoor kiezen je optimale hartslagzones in de app te berekenen, zodat Evy je tijdens de training kan vertellen aan welke hartslag je moet trainen.

Nog enkele leuke cijfers: tot op vandaag werden 522.475 gelopen uren geregistreerd, wat neerkomt op 4.304.278 afgelegde kilometers, een gemiddelde van ongeveer 8km/u.

Energy Lab, het bedrijf achter de app, biedt advies en coaching op vlak van sport en fysieke alsook mentale gezondheid, zowel voor de recreatieve als de professionele sporter. Naast de Hardlopen met Evy app stelt Energy Lab ook online fiets- en loopschema’s ter beschikking via MyEnergyLab. In het labo te Eindhoven kan iedere sporter van elk niveau terecht voor een uitgebreide conditietest, steunzoolanalyse, lichaamsscan of voedingsadvies.